U bent hier

Vlaanderen Wandelt - GEANNULEERD

Sport en beweging
Atletiek, wandelen en fietsen
De Kust: zoveel meer dan enkel zand, dijk en strand.

Vlaanderen Wandelt in Koksijde wordt op de eerste plaats een wandeltocht met totaalbeleving waarin alle elementen van Trailwalk.be aan bod zullen komen. Voor het eerst wordt er op de nationale wandeldag een afstand van 60 km aangeboden. Deze krijgt extra glans door een groepsstart om 5 uur 's morgens.

Uiteraard komen wandelaars die minder focussen op lange afstanden evenzeer aan hun trekken. Bijna alle afstanden trekken door natuurgebieden. Naast de Noordduinen, Ter Yde en de Doornpanne doen de langste afstanden ook nog eens natuurdomein Westhoek aan, een prachtig duinengebied dat geklemd zit tussen de gemeente De Panne en de Franse grens. Daarnaast is er ook aandacht voor gezinnen met kinderen. Naast animatie komen alle afstanden aan de dijk en is er een doortocht voorzien dwars door het gemeentehuis waar de hangende 'cockpit' als een zwevend ellipsvormig ei indruk maakt.

Praktische info: Startuur: voor de wandelaars van de 50 en 60 km is er een groepsstart om 5 uur. Voor alle anderen is er een vrije start tussen 7 en 15 uur.

Afstanden: 4,5 - 7 - 11 - 15 - 20 - 24 - 33 - 37 - 42 - 50 - 60 km
Wanneer: 
zondag 26 april 2020 van 00.00 u. tot 23.59 u.
Waar: 
Koksijde-Dorp, Luchtmachtbasis
R. Vandammestraat 100
8670 Koksijde
Wegbeschrijving

Vertel het verder