U bent hier

Coronacrisis: Koksijde stelt het merendeel van de geplande activiteiten uit tot 2021.

Une Tribu collectif - Blizzard (7+)

Theatervoorstelling
Figuren en poppentheater
Ecologische fabel

“Bevreemdend en poëtisch, ruw en zacht tegelijk. ‘Blizzard’ heeft verdiend de prijs van de minister van Cultuur van de Franse Gemeenschap gewonnen.” Le Vif Focus

‘Blizzard’ is een haast woordeloos sprookje geïnspireerd door het Hoge Noorden en de Inuït-cultuur. Drie poppenspelers vertellen het verhaal van de allereerste man in dit ijskoude land. Heel lang geleden werd hij geboren in een ijsblok. Door bewegende, instabiele landschappen ging hij op tocht. Op een dag ontmoette hij de koning van de natuur, een beer die onder het zand leefde. Hij noemde hem ‘De Kimik’.

Une Tribu collectif nodigt ons uit om na te denken over de relatie tussen de mens, de dieren en de wilde natuur. Een betoverende voorstelling om kippenvel van te krijgen.

concept & regie: Rita Belova, Alice Hebborn, Valentin Périlleux, Daniel Schmitz - spel: Rita Belova, Valentin Périlleux, Daniel Schmitz - artistiek advies: Michel Villée, Noémie Vincart - scenografie & poppen: Valentin Périlleux - assistentie decorbouw: Guy Carbonnelle - stagiair: scenografie Robin Bolle - geluid: Alice Hebborn - licht: Caspar Langhoff - met de steun van de Franse Gemeenschap

EXTRA ǀ Na de voorstelling kunnen alle kinderen gratis deelnemen aan een creatieve workshop van de Westhoek Academie Koksijde.
Wanneer: 
zondag 21 februari 2021 van 15.00 u. tot 16.00 u.
Waar: 
Casinoplein 11, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 12
-26: 6 EUR
Contact: 

Vertel het verder