U bent hier

Robrecht Vanden Thoren - De Hoogste Berg

Theatervoorstelling
Humor en comedy
Over een berg ellende en hoogtevrees

“Robrecht Vanden Thoren speelt en zingt de pijn van een relatiebreuk van zich af op een berg met een opvallend tedere maar ook een erg geestige flank.” Knack Focus

Robrecht heeft een probleem. Net gedumpt door zijn lief, wordt hij door een koppel dolverliefde vrienden geacht als getuige te speechen op hun huwelijksfeest. Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt: romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid. Maar hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven, aan de liefde en aan zichzelf. Morgen is het zover. Vanavond wil hij in uw bijzijn oefenen wat hij straks op dat grote feest zal vertellen. Voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen.

Robrecht Vanden Thoren kennen we vooral van films en series, zoals ‘Tom & Harry’, ‘Wat als’, ‘Hasta la vista’ en ‘Tegen de sterren op’ of van zijn vele theaterwerk bij Compagnie Cecilia en Het Kip. Hij speelt ook mee in ‘Craquelé’ van Studio ORKA (pag. 10). In ‘De hoogste berg’ staat hij voor het eerst alleen op de planken en overtuigt hij als pril cabaretier met een voorstelling die blijft nazinderen.

Spel: Robrecht Vanden Thoren - coach: Wouter Deprez
Wanneer: 
vrijdag 04 juni 2021 van 20.00 u. tot 21.30 u.
Waar: 
Casinoplein 11, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 14
-26: 11 EUR
Contact: 

Vertel het verder