U bent hier

Poëzieperformance Carmien Michels

Theatervoorstelling
Tekst- en muziektheater
Klaar voor hét hoogtepunt van de Poëzieweek? Kom naar de bibliotheek en ontdek het talent van dichteres Carmien Michels!

(Slam)dichteres en creatieve duizendpoot Carmien Michels laat zien dat poëzie springlevend is! Haar gedichten zijn soepel, krachtig en kwetsbaar.

Carmien Michels (1990) danst tussen pen en podium, tussen urban en klassiek. Ze studeerde Woordkunst aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Ze organiseert, presenteert, performt, jureert en doceert ze en werkt samen met artiesten van alle slag. Ze schreef de romans We zijn water (2013) en Vraag het aan de bliksem (2015). In 2016 won ze het Nederlands en Europees Kampioenschap Poetry Slam en haalde ze brons op het Wereldkampioenschap in Parijs. In november 2017 verscheen haar poëziedebuut We komen van ver bij Uitgeverij Polis. Momenteel werkt ze met haar collectief Voyeurs aan de muziektheaterproductie Voyeurs in BXL en schrijft ze in buitenlandse oorden aan haar volgende literaire worp.
www.carmienmichels.be

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier op koksijde.bibliotheek.be, aan de balie van de bib of via bibactiviteiten@koksijde.be.

Deze voorstelling komt tot stand dankzij een subsidie van het Vlaams Fonds voor de Letteren.
Wanneer: 
zaterdag 02 februari 2019 van 19.00 u. tot 20.30 u.
Waar: 
Bibliotheek Koksijde
Casinoplein 10
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
gratis
Basistarief: 0,00 €
Leeftijd: 
14

Vertel het verder