U bent hier

An Pierlé Quartet

Concert
Jazz en blues
Knetterende mix van pop en jazz!

An Pierlé neemt plaats achter de piano en zingt, maar ze waagt zich ook aan trompet. Hendrik Lasure gebruikt zijn synthesizer als klankgenerator en speelt met ritmische loops, terwijl drummer Casper Van de Velde inzet op verbeelding en kleurrijke ritmes. Sluitstuk en wildcard van de band is multi-instrumentalist Koen Gisen op sax, basklarinet en gitaar. Dit wordt geen klassieke jazz, maar de eclectische muziek is wel doordrongen van de geest ervan: vrijheid en dialoog. Het kwartet stelt bovendien een nieuw album voor: een bonte smeltkroes van jazz en cabaret tot experimentele popmuziek met een twist.

De Gentse singer-songwriter An Pierlé maakte haar opgemerkte entree als finaliste van Humo’s Rock Rally in 1996. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Belgische muziek. Hendrik Lasure en Casper Van de Velde (jazzduo SCHNTZL) zijn haar nieuwe kompanen. Ze verkennen elkaars werelden met een verfrissende openheid.

zang, trompet, piano: An Pierlé - synthesizer, loops: Hendrik Lasure - basklarinet, saxofoon, gitaar: Koen Gisen - drums: Casper Van de Velde
Wanneer: 
donderdag 08 april 2021 van 20.00 u. tot 21.30 u.
Waar: 
Casinoplein 11, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 14
-26: 11 EUR
Contact: 

Vertel het verder