U bent hier

Coronacrisis: Koksijde stelt het merendeel van de geplande activiteiten uit tot 2021.
De vrijetijdsdiensten werken aan een alternatief programma voor de zomer 2020.

Myrddin & Imre De Cauter

Concert
Amusementsmuziek
De muzikantenfamilie De Cauter schuift een nieuwe generatie naar voren. Myrddin, gebeten door de flamencogitaar en Imre debuteerde vorig jaar als celliste. Myrddin creëert muziek van de allergrootste klasse. Bereid je voor op veelzijdige invloeden en aparte stijlen van hedendaagse flamenco in de Begijnhofkapel.

Flamenco

Opgegroeid in het muzikantennest van de familie De Cauter, werd Myrddin op zijn 14de gebeten door de rijkdom en originaliteit van de flamencogitaar. De knepen van het vak leerde hij bij de flamenco grootmeesters Gerardo Nuñez, Manolo Sanlucar, Enrique De Melchior en Rafael Riqueni.

Myrddin de Cauter is een van die zeldzame artiesten die allerlei soorten muziek creëert maar van de allergrootste klasse. De veelzijdigheid van invloeden en zijn experimenteerdrang zorgen voor een aparte stijl van de hedendaagse flamenco.

Celliste Imre De Cauter debuteerde aan de zijde van haar vader op Gent Jazz vorig jaar. Het ontluiken van een mooie carrière die in de sterren stond geschreven. En inderdaad, de muzikantenfamilie De Cauter schuift een nieuwe generatie naar voren.

Voorconcert door leerlingen Kadens om 10.30 uur
Wanneer: 
zondag 7 juni 2020 om 11.00 u.
Waar: 
Begijnhof Diksmuide
Begijnhofstraat 2
8600 Diksmuide
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 12.0
Basistarief: 12,00 €; Abonnement: 9,00 €; Groep (10 personen): 9,00 €; - 18 jaar: 5,00 €

Vertel het verder