U bent hier

Coronacrisis: Koksijde stelt het merendeel van de geplande activiteiten uit tot 2021.

GEANNULEERD: Little Women

Film
!! Deze filmvertoning wordt helaas geannuleerd !!

regie: Greta Gerwig | productie: VS 2019 | cast: Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet e.a. | dialogen: Engels

Vier zussen groeien op in Amerika in de nasleep van de Burgeroorlog. Meg en Jo zijn de twee oudste. De mooie Meg is verantwoordelijk en traditioneel, terwijl de eigenzinnige en impulsieve Jo ervan droomt om schrijver te worden. De gevoelige Beth is verlegen en probeert altijd de goede vrede te bewaren. De jongste zus Amy wil niet onderdoen voor haar grote zussen. Zelfzeker en ambitieus als ze is, wil ze later doorbreken als schilder.

Na haar succesvol regiedebuut 'Ladybird', gaat Greta Gerwig in 'Little Women' aan de slag met Louisa May Alcott's Amerikaanse klassieker ‘Little Woman’. De film zit barstensvol indrukwekkend acteertalent, met Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen als de vier zussen. Met Timothée Chalamet, Laura Dern en Meryl Streep is de sterrencast compleet. De film wist zes Oscarnominaties in de wacht te slepen waaronder die voor Beste Film. Hoewel dit al de zevende filmadaptatie van 'Little Women' is, geeft Gerwig een broodnodige update aan het verhaal van de vrijgevochten March zussen en loodst ze hen de 21ste eeuw binnen. Haar 'Little Women' is hierdoor zowel tijdloos als actueel.

"Een wervelend, lichtvoetig, zinnig kostuumdrama rond de eigentijdse thema's emancipatie, artistieke aspiratie en geld." ★★★★ Focus Knack
Wanneer: 
woensdag 16 december 2020 van 20.00 u. tot 22.15 u.
Waar: 
Casinoplein 11, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 6

Vertel het verder