U bent hier

Coronacrisis: Koksijde stelt het merendeel van de geplande activiteiten uit tot 2021.

GEANNULEERD: Lara

Film
!! Deze filmvertoning wordt helaas geannuleerd !!

regie: Jan Ole Gerster | productie: Duitsland 2019 | cast: Corinna Harfouch, Tom Shilling, Volkmar Kleinert e.a. | dialogen Duits

Vandaag is het Lara’s 60e verjaardag, maar er is niemand om die met haar te vieren. Uitgerekend op die dag speelt haar zoon Viktor, componist en pianist, een concert waarop hij voor het eerst zijn eigen werk zal spelen. Hij is het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op en deelt die uit aan oude bekenden. Het wordt een dag en een avond vol bijzondere ontmoetingen en verrassingen.

Regisseur Jan Ole Gerster, een van Duitslands meest gewaardeerde jonge filmmakers, maakte van ‘Lara’ een aangrijpend maar genuanceerd verhaal over een complexe, eenzame vrouw en een veeleisende moeder. ‘Lara’ speelt met de vraag hoe ver je iemand kan drijven om zijn talent ten volle te laten benutten. Een intrigerende film door de manier waarop het hoofdpersonage gestalte krijgt en door de feilloze acteerprestatie van Corinna Harfouch. De film kreeg meerdere prijzen op filmfestivals en oogstte groot succes eind vorig jaar in de Duitse bioscopen.
Wanneer: 
woensdag 09 december 2020 van 20.00 u. tot 21.45 u.
Waar: 
Casinoplein 11, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 6

Vertel het verder