U bent hier

Fotografie

Kamp of vakantie
Zet je focus schrap Een goede foto nemen is niet in 1, 2, 3 geklaard. Het vergt heel wat kennis en kunde. Tijdens deze vakantie zal een ervaren instructeur je dagelijks mee op pad nemen in de wondere wereld van fotografie. Diafragma, sluitertijd, ... Nu klinkt het misschien nog allemaal chinees, maar je zal versteld staan wat je er allemaal mee kan! Je zal ook aan de slag gaan met creatieve fototechnieken zoals lightpainting. Aan de hand van computersoftware leer je om van je digitale beelden echte pareltjes te maken en wat je er allemaal mee kunt aanvangen. Breng je eigen fototoestel mee en ga naar huis met de mooiste foto’s! Onze animators zorgen vervolgens voor de nodige ontspanning op het strand of het vakantiedomein.

HEEN-/TERUGREIS Bij inschrijving kan je zelf bepalen of je kiest voor eigen vervoer (brengen en/of ophalen) of ervoor opteert gebruik te maken van het busvervoer vanuit (heenreis) of naar (terugreis) een centrale verzamelplaats.

Voor deze reis heb je volgende mogelijkheden (aan te duiden bij inschrijving; exacte tijdstippen zullen terug te vinden zijn op de vertrekdocumenten):

Eigen vervoer: deelnemer wordt afgezet/opgehaald in het vakantiecentrum. Centrale verzamelplaats: deelnemer kan afgezet/opgehaald worden aan het station van Koksijde. Top Vakantie organiseert vervoer (enkel voor deelnemers!) naar/van het vakantiecentrum.
Wanneer: 
zaterdag 09 juli 2022 van 00.00 u. tot 23.59 u.
Waar: 
Campus Ter Duinen
Houtsaegerlaan 40, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 495

Vertel het verder