U bent hier

DRONES

Kamp of vakantie
Maak een droomvlucht Drones zijn de dag van vandaag een ware hype en zullen een belangrijk deel van de toekomst vormen. Ze worden ingezet voor heel wat toepassingen en de mogelijkheden zullen alleen maar uitbreiden. Deze week is het tijd om hen wat van dichter bij te leren kennen. We nemen de techniek die schuilgaat in een drone onder de loep en sleutelen hem vervolgens zelf in elkaar. Slagen we erin om hem ook aan het vliegen te krijgen? Probeer het uit tijdens verschillende testvluchten! Onze animators zorgen daarnaast voor toffe activiteiten en sportieve uitdagingen op het domein en in de omgeving.

HEEN-/TERUGREIS Bij inschrijving kan je zelf bepalen of je kiest voor eigen vervoer (brengen en/of ophalen) of ervoor opteert gebruik te maken van het busvervoer vanuit (heenreis) of naar (terugreis) een centrale verzamelplaats.

Voor deze reis heb je volgende mogelijkheden (aan te duiden bij inschrijving; exacte tijdstippen zullen terug te vinden zijn op de vertrekdocumenten):

Eigen vervoer: deelnemer wordt afgezet/opgehaald in het vakantiecentrum. Centrale verzamelplaats: deelnemer kan afgezet/opgehaald worden aan het station van Koksijde. Top Vakantie organiseert vervoer (enkel voor deelnemers!) naar/van het vakantiecentrum.
Wanneer: 
zaterdag 09 juli 2022 van 00.00 u. tot 23.59 u.
Waar: 
Campus Ter Duinen
Houtsaegerlaan 40, 8670 Koksijde
8670 Koksijde
Wegbeschrijving
Prijs: 
€ 495

Vertel het verder