U bent hier

De Schatten van Vlieg in het Bakkerijmuseum

Spel of quiz Kinderactiviteiten
Proef jij wat ik proef? Smeer je smaakpapillen en ga op onderzoek in het Bakkerijmuseum! Vlieg heeft er ook dit jaar een schat verstopt. Op je weg kom je smakelijke opdrachten tegen: van tongtwister tot papillokiller, van smaakspraak tot lekkercheck. Doorsta de smaaktest en vind de schat!

Waar : Bakkerijmuseum, Albert I-laan 2, Veurne
Wanneer: 1 juli - 1 september 2019, doorlopend tijdens de openingsuren van het museum
Praktisch: Voor kinderen van 6-12 jaar. Doorlopend tijdens de openingsuren van het museum. Vooraf reserveren niet noodzakelijk.
Meer info: www.bakkerijmuseum.be, via onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058/313897

___________________________________________
Vlieg deze zomer mee doorheen Veurne!

Vlieg verstopt deze zomer opnieuw haar schat op vier Veurnse locaties: het Bakkerijmuseum, Kasteel Beauvoorde, het Historisch Stadhuis en Bibliotheek ‘de Seylsteen’. Volg je het smaakparcours en vind je de schatkist? Dan krijg je een verrassing én maak je kans op fantastische prijzen. Ben je een echte speurneus? Sla drie vliegen in één klap, neem op drie van de vier locaties deel en krijg een éxtra leuke prijs!

Al vier zomers op rij bieden vier cultuurhuizen in Veurne samen een stempelkaart aan voor de Schatten van Vlieg. Je kan op die manier kennis maken met de wondere wereld van ridder Arthur Merghelynck in Kasteel Beauvoorde. In het Historisch Stadhuis van Veurne vergaap je je aan de eeuwenoude architectuur. Jong en oud kunnen kennis maken met het ambachtelijke bakkersvak in het Bakkerijmuseum. In de Bibliotheek, het boekenparadijs van Veurne, kan iedereen terecht voor uren lees- en ander plezier.

De stempelkaart kan je gratis krijgen op elk van op die vier locaties. Van 1 tot 31 augustus kun je er deelnemen aan telkens een unieke zoektocht. Als beloning krijg je na elke zoektocht een leuk smaakgadget. Bovendien krijg je telkens een stempel op je stempelkaart. Wie drie stempels verzamelt, ontvangt een extra beloning: 3 vliegen in één klap!

Meer informatie over de Veurnse locaties van Vlieg op www.bakkerijmuseum.be, www.veurne.be/bibliotheek, www.kasteelbeauvoorde.be en www.veurne.be
Wanneer: 
maandag 01 juli 2019 tot zondag 01 september 2019
Waar: 
Bakkerijmuseum
Albert I-laan 2
8630 Veurne
Wegbeschrijving
Leeftijd: 
6

Vertel het verder