U bent hier

Aanleg wervingsreserve schoonmaker

Doel van de functie

Het gebouwenpatrimonium van de gemeente is zeer uitgebreid en divers : kantoren, scholen, zwembaden, musea, werkplaatsen, feestzalen, openbaar sanitair, …

Als schoonmaker sta je in voor de algemene netheid en hygiëne van de gemeentelijke accommodatie.

Daarnaast spring je bij andere taken, een ander team of een andere dienst bij, indien gevraagd en noodzakelijk, dit om de vlotte en klantgerichte afhandeling van de dossiers of projecten te blijven garanderen en de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren.

Je staat in voor het onderhoud van gemeentelijke gebouwen, en doet dit op een efficiënte manier, telkens rekening houdende en met respect voor de gebruikers. Je hecht zelf ook belang aan orde en netheid.

Je bent flexibel, collegiaal en hulpvaardig. Bijspringen op een ander team, een andere dienst of voor specifieke taken die de interne werking ten goede komen, zijn geen probleem voor jou.

Je werkt actief mee aan een positieve interne communicatie en het werkoverleg.

Aanbod

Voltijds/halftijds/deeltijds ● contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur/bepaalde duur/seizoen en vervangingscontracten ● salarisschaal E1-E3 (min. bruto beginwedde: € 1.922,35 bruto per maand ● maaltijdcheques ● fietsvergoeding voor woon-werkverkeer ● relevante beroepservaring privé/zelfstandig kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● anciënniteit openbare sector wordt volledig toegekend ● een waarde gedreven, mensgerichte werksfeer ● wervingsreserve voor 1 jaar.

Je kan je tot en met maandag 12 oktober 2020 kandidaat stellen.

Meer info: zie onze infobrochure

infobrochure schoonmaker

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info, neem dan contact op met de dienst Personeel & Organisatieontwikkeling, T 058 53.34.41 of sollicitaties [at] koksijde.be.

Filmpje 'Dag van de schoonmakers'

Dag van de schoonmaak 2019

 

Zin om team schoonmaak te versterken?