U bent hier

Aanleg wervingsreserve voor schoonmaker E1-E3

Doel van de functie

Je komt terecht in een gemotiveerd en dynamisch team en staat mee in voor het onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Je doet dit op een efficiënte manier, telkens met respect voor de gebruikers. Je hecht zelf ook belang aan orde en netheid.

Je bent flexibel, collegiaal en hulpvaardig. Bijspringen bij een ander team, een andere dienst of voor specifieke taken die de interne werking ten goede komen, zie je als een kans om te leren.

Je werkt actief mee aan een positieve communicatie en bouwt mee aan een goede werksfeer.

Aanbod

Voltijds/halftijds/deeltijds contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur/bepaalde duur en vervangingscontracten salarisschaal E1-E3 (min. voltijds bruto beginwedde: € 1.884,70 bruto per maand) fietsvergoeding voor woon-werkverkeer relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● anciënniteit openbare sector wordt volledig toegekend ● een waarde gedreven, mensgerichte werksfeer ● wervingsreserve voor 1 jaar

Neem de infobrochure door voor meer informatie over de functiebeschrijving, selectieprocedure en arbeidsvoorwaarden.

infobrochure_aanleg wervingsreserve schoonmaak.pdf

Interesse om opgenomen te worden in onze wervingsreserve voor schoonmaker E1-E3.

Opgepast: de deadline is tot en met woensdag 13 november 2019.

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info, neem dan contact op met de dienst Personeel & Organisatieontwikkeling, T 058 53.34.41 of sollicitaties [at] koksijde.be.

Dag van de schoonmaak 2019