U bent hier

Aanleg wervingsreserve administratief medewerker C1-C3 (algemene aanwerving)

Wie zijn wij als dienst?

Lokaal Bestuur Koksijde is een organisatie in volle groei, wij zijn op zoek naar nieuwe talenten om onze aanwervingsreserve voor administratief medewerker C1-C3 uit te breiden. Als administratief medewerker kan je tewerkgesteld worden binnen één van onze administratieve diensten zoals dienst burgerzaken, dienst musea, toerisme, ComOp (Communicatie, Onthaal & Protocol), dienst milieu, sportdienst, technische diensten en andere diensten.

Doel van de functie

Je bent verantwoordelijk voor een organisatorische en administratieve ondersteuning en draagt bij tot een efficiënte en klantgerichte dienstverlening en het positief imago van Lokaal bestuur Koksijde. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het bewaken van het verloop van diverse dossiers en/of gegevens. Je geeft aan collega's advies met betrekking tot je expertisedomein en biedt ondersteuning bij de behandeling van meer complexe dossiers.
Bovendien volg je de procedures mee op en wint alle informatie in die noodzakelijk is voor de afhandeling van dossiers. Je houdt je kennis binnen je expertisedomein op peil en deelt deze kennis met je collega's. Je staat in voor de opvolging van de geldende regelgeving.

Je bent verantwoordelijk voor de vlotte en correcte afhandeling van allerlei administratieve, praktische en logistieke taken zoals briefwisseling, reserveren van accommodaties, bestellen van het nodige materiaal… Je staat in voor een vlotte informatiedoorstroming en realiseert hiermee een optimale interne samenwerking en klantgerichte dienstverlening. Daarnaast neem je constructief deel aan werkoverleggen en je rapporteert regelmatig aan betrokkenen over de stand van zaken van je dossiers.

Uitzonderlijk spring je bij bij een ander team of een andere dienst, om de vlotte en klantgerichte afhandeling van de dossiers te blijven garanderen en de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren.

Aanbod

Voltijds/halftijds/deeltijds ● contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur/bepaalde duur en vervangingscontracten ● salarisschaal C1-C3 (min. bruto beginwedde: € 1.927,37 bruto per maand) ● fietsvergoeding voor woon-werkverkeer ● maaltijdcheques ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● anciënniteit openbare sector wordt volledig toegekend ● een waarde gedreven, mensgerichte werksfeer ● wervingsreserve voor 1 jaar

Je kan je uiterlijk tot en met dinsdag 17 maart 2020 kandidaat stellen.

Meer info: zie onze infobrochure.

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info, neem dan contact op met de dienst Personeel & HR t 058 53.34.41 of sollicitaties [at] koksijde.be.

Interesse om opgenomen te worden in onze wervingsreserve voor administratief medewerker C1-C3?