U bent hier

Teamverantwoordelijke D4-D5

Profiel

Als teamverantwoordelijke heb je de operationele leiding over een ploeg medewerkers binnen de uitvoerende diensten van de afdeling TD.
Je organiseert het werk binnen je team, maakt planningen op en weet je medewerkers te enthousiasmeren als een inspirerende leider. Maar je bent ook een coach die het beste uit zijn/haar team weet te halen.
Je springt bij andere taken, een ander team of een andere dienst, indien gevraagd en noodzakelijk, bij om de vlotte en klantgerichte afhandeling van de dossiers te blijven garanderen en de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren.

Aanbod

voltijds contractuele of statutaire tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur salarisschaal D4-D5 (min. bruto beginwedde: € 2.403,88 per maand) extralegale voordelen ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● anciënniteit openbare sector wordt volledig toegekend ● een waarde gedreven, mensgerichte werksfeer ● wervingsreserve voor 1 jaar

Neem de infobrochure door voor meer informatie over de functiebeschrijving, selectieprocedure, arbeidsvoorwaarden..

Interesse om onze organisatie te versterken? Solliciteer dan online. Opgepast de deadline is maandag 20 mei 2019.

Ondervind je problemen met het online solliciteren of wens je nog meer info, neem dan contact op met de dienst Personeel & Organisatieontwikkeling, t 058 53.34.41 of sollicitaties [at] koksijde.be.