U bent hier

Gratis Infosessies voor ondernemers omtrent Social Media en Instagram

Het gemeentebestuur organiseert dit jaar nog 2 gratis infosessies voor ondernemers over sociale media nl. een sessie Social media voor KMO’s op 3 oktober en een sessie Adverteren op Instagram (gevorderden) op 6 november.

Tijdens de workshop Social media voor KMO’s op 3 oktober geven we o.a een antwoord op volgende vragen: Hoe communiceer ik als KMO op sociale media? De hots, de nots, de do’s en de donts. Hoe teken je een slimme strategie uit? Wat is content marketing? Wat is storytelling? Hoe werkt het FB-algoritme? 

Tijdens de sessie Adverteren op Instagram gaan we praktisch aan de slag met advertenties op Instagram. We starten vanuit een strategie en bepalen onze doelstellingen. We gaan dieper in op de verschillende advertentiemogelijkheden van Instagram. Samen gaan we, aan de hand van een praktische oefening, deze advertenties opbouwen. We geven tips en tricks voor het gebruiken van de juiste content en foto’s voor advertenties en gaan dieper in op de statistieken. Voor deze sessie is het aanwezen dat je een laptop meeneemt.

De infosessies starten stipt om 20u. Onthaal is voorzien vanaf 19u45.

Locatie: gemeentehuis Koksijde, Zeelaan 303.

Let op, het aantal deelnemers voor elke sessie is beperkt. Via het inschrijvingsformulier kan je nu reeds inschrijven voor: 

Vertel het verder