U bent hier

Gratis Infosessies voor ondernemers omtrent Social Media en Instagram

Het gemeentebestuur organiseert dit jaar verschillende gratis infosessies voor ondernemers over sociale media. Nl. een sessie Instagram voor beginners op 18 september, een sessie Social media voor KMO’s op 3 oktober en een sessie Adverteren op Instagram (gevorderden) op 6 november.

Tijdens de workshop Instagram voor beginners op 18 september leer je hoe je een bedrijfsaccount maakt, hoe vaak je een foto moet publiceren op Instagram, welke foto’s je post op Instagram. Ook ontdek je hoe je Hashtags gebruikt.

Tijdens de workshop Social media voor KMO’s op 3 oktober geven we o.a een antwoord op volgende vragen: Hoe communiceer ik als KMO op sociale media? De hots, de nots, de do’s en de donts. Hoe teken je een slimme strategie uit? Wat is content marketing? Wat is storytelling? Hoe werkt het FB-algoritme? 

De infosessies starten stipt om 20u. Onthaal is voorzien vanaf 19u45. Nadien wordt er door het gemeentebestuur nog een drankje aangeboden.                   

Locatie: gemeentehuis Koksijde, Zeelaan 303.

Let op, het aantal deelnemers voor elke sessie is beperkt. Via het inschrijvingsformulier kan je nu reeds inschrijven voor:

 

Vertel het verder