U bent hier

Vacatures bij de gemeente

De gemeente Koksijde heeft op dit ogenblik volgende openstaande vacature:

- projectcoördinator oefenkansen Nederlands

- schoonmaker (reserves - seizoen)

- vacatures Brandweer Westhoek

 

projectcoördinator oefenkansen Nederlands (voor het intergemeentelijk samenwerkingsverband (W)INtegratie)  

Profiel 

De projectcoördinator oefenkansen Nederlands is de spilfiguur in het ontplooien van oefenkansen Nederlands in de 4 gemeenten van de Westkust: Koksijde, Nieuwpoort, De Panne en Veurne.  Hij/zij werkt 3 vooropgestelde acties, onder de noemer “elke dag Nederlands”, uit, en gaat hiervoor aan de slag met vrijwilligers, handelaars en diensten.  Het doel is om anderstaligen ook buiten een schoolse context dagdagelijks mogelijkheden te bieden om hun Nederlandse kennis te verbeteren. De projectcoördinator oefenkansen Nederlands rapporteert over de uitbouw van het project en zorgt voor een inbedding ervan binnen de 4 gemeenten. Hij/zij maakt deel uit van de intergemeentelijke integratiedienst.  Dit impliceert dat hij/zij nauwe voeling houdt met de doelgroep van de nieuwkomers/anderstaligen en constructief bijdraagt tot het uitvoeren van het beleidsplan. 

Voorwaarden

* Voldoen aan de vereiste van de taalkennis voor het personeel van lokale besturen (bewijzen aan de hand van diploma behaald in het Nederlands of indien buitenlands diploma: gelijkwaardigheidsbewijs + bewijs kennis Nederlands): ERK-niveau B2 (Vantage – RG3); 

* houder zijn van een diploma secundair onderwijs of gelijkgesteld.

* dient zich op een neutrale manier op te stellen ten aanzien van iedere overtuiging. 

Aanbod 

Voltijds contractuele tewerkstelling met contract voor bepaalde duur t/m 30/11/2018 salarisschaal C1-C3 (min. bruto beginwedde: € 1939,75 per maand) extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, maaltijdcheques – zie infobrochure) ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● wervingsreserve voor 1 jaar 

Gemeente Koksijde is jouw werkgever, die voor dit project samenwerkt met gemeente De Panne, stad Veurne en stad Nieuwpoort. Je werkt op locatie in de 4 gemeenten. 

Meer info in de infobrochure en functiebeschrijving, ook op te vragen via sollicitaties [at] koksijde.be, op 058 53 34 41. 

Voor meer informatie over de inhoud van deze job: neem contact met de integratieambtenaar Anke Inghelbrecht via wintegratie [at] koksijde.be of 058/53.34.59 

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief, gericht aan het college van burgemeester en schepenen, je CV, een kopie van je diploma en/of bewijs taalkennis Nederlands en een uittreksel strafregister model 2, tot en met woensdag 23 augustus 2017 naar gemeentebestuur Koksijde – dienst Personeel & HR – Zeelaan 303, 8670 Koksijde of via e-mail aan sollicitaties [at] koksijde.be. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert.

 

schoonmaker (reserve - seizoen/vervangingen)

De gemeente Koksijde legt een wervingsreserve aan voor contractueel schoonmaker E1-E3 voor de periode 16 juni t/m 15 september 2017 (seizoen/vervangingen).   

Kandidaten die weerhouden worden,  zullen uitgenodigd worden voor een gesprek .

Indien je interesse hebt in seizoensopdrachten/vervangingsovereenkomsten,  gelieve ons volgende documenten te bezorgen:

  • sollicitatiebrief
  • curriculum vitae,
  • een kopie van uw diploma (om uw taalkennis te bewijzen)
  • uittreksel uit het strafregister

Stuur jouw kandidatuur door via sollicitaties [at] koksijde.be.

Je wordt opgenomen op een reservelijst en bij het vrijkomen van een vacature wordt je gecontacteerd.

 

 

De hulpverleningszone Brandweer Westhoek heeft momenteel volgende openstaande vacatures:

- brandweerman vrijwilliger

- beroeps hulpverleners-ambulanciers

Meer informatie over deze vacatures via http://www.hvwesthoek.be/vacatures/