U bent hier

Vacatures bij de gemeente

De gemeente Koksijde heeft op dit ogenblik volgende openstaande vacatures:

- evenementenmanager

- coördinator wetenschappelijk werk

- hulpverlener-ambulancier (Hulpverleningszone Brandweer Westhoek)

 

evenementenmanager

Profiel - De evenementenmanager is verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemeentelijk toeristisch evenementenbeleid. Hij/zij staat in voor de coördinatie, de uitwerking en opvolging van de evenementen binnen de dienst Toerisme. Hij/zij adviseert het beleid op vlak van het aanbieden van een kwalitatief, hoogstaand toeristisch aanbod, dit met het oog op het versterken van het toeristisch imago en in overleg met alle betrokken stakeholders.

Voorwaarden

Je bezit een bachelordiploma (of een gelijkgesteld diploma) je bent in het bezit van een rijbewijs B met manuele transmissie.

Aanbod - voltijds contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur salarisschaal B1-B3 (min. bruto beginwedde:     € 2.389,81 per maand) extralegale voordelen ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● wervingsreserve voor 1 jaar 

Meer info in de infobrochure (o.a. selectieprocedure) en functiebeschrijving: ook te verkrijgen via  sollicitaties [at] koksijde.be of op 058 53 34 41.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief, gericht aan het college van burgemeester en schepenen, je CV en een kopie van je rijbewijs en diploma, tot en met woensdag 5 april 2017 naar gemeentebestuur Koksijde – dienst Personeel & HR – Zeelaan 303, 8670 Koksijde of via e-mail aan sollicitaties [at] koksijde.be. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert.

 

coördinator wetenschappelijk werk A1a-A2a

Profiel - De coördinator wetenschappelijk werk staat in voor de coördinatie van het wetenschappelijk onderzoek naar de geschiedenis van verschillende aspecten van zeevisserij en maritiem erfgoed en is verantwoordelijk voor het beleid en beheer van de museale collectie. Hij/zij publiceert de resultaten ervan in functie van de diverse doelgroepen en draagt bij tot de ontsluiting van het bronnenbestand voor onderzoekers, studenten en geïnteresseerden.

Voorwaarden - Je bezit een masterdiploma in de geschiedenis, sociale/economische geschiedenis, archeologie of kunstwetenschappen (of een gelijkgesteld diploma) je bent in het bezit van een rijbewijs B je kan relevante contacten aantonen in de museale sector je kan relevante beroepservaring aantonen m.b.t. collectieregistratie.

Aanbod - voltijds contractuele tewerkstelling met contract voor onbepaalde duur salarisschaal A1a-A2a (min. bruto beginwedde: € 2.987,26 per maand) extralegale voordelen ● relevante beroepservaring kan in aanmerking genomen worden voor toekenning van anciënniteit ● wervingsreserve voor 1 jaar 

Meer info in de infobrochure (o.a. selectieprocedure) en functiebeschrijving: ook te verkrijgen via  sollicitaties [at] koksijde.be (sollicitaties [at] koksijde.be) of op 058 53 34 41.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur je sollicitatiebrief, gericht aan het college van burgemeester en schepenen, je CV en een kopie van je rijbewijs en diploma, tot en met woensdag 5 april 2017 naar gemeentebestuur Koksijde – dienst Personeel & HR – Zeelaan 303, 8670 Koksijde of via e-mail aan sollicitaties [at] koksijde.be (sollicitaties [at] koksijde.be). Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert.

 

hulpverlener-ambulancier (Hulpverleningszone Brandweer Westhoek)

Meer informatie, infobrochure en een uitgebreide functiebeschrijving kan je krijgen bij de dienst personeel & HR van de Brandweerzone Westhoek op tel. 058 33 26 60 of op www.hvwesthoek.be onder de rubriek werken bij de brandweer.