U bent hier

Nieuws

 • 28 apr 2017

  Van 1 juli tot 7 januari 2018 loopt in NAVIGO- Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke de zomerexpo Onze vissers - Het DNA van het zilte leven. Dit wordt een tentoonstelling over (en door) vissers voor het brede publiek, boeiend en omvangrijk. Het museum wil heel wat foto’s en objecten tonen, telkens gekoppeld aan verhalen van echte vissers. Zo zoekt het museum piekenoazen en andere persoonlijke vissersobjecten.

  Affiche expo Onze vissers - Het DNA van het zilte leven
 • 28 apr 2017

  In samenwerking met Ondernemerscentra West-Vlaanderen, Unizo en een tiental West-Vlaamse steden en gemeenten loopt vanaf 18 mei de campagne “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier”. De actie is opgezet ten voordele van de lokale handelaar. Wie bij hen koopt ontvangt een herbruikbare katoenen zak.

  Campagne “Ik koop lokaal bij een winkelier van hier”
 • 28 apr 2017

  Van 16 tot 23 mei vindt elk jaar de Week van de Opvoeding plaats. Omdat kinderen opvoeden een belangrijke taak is – en ook niet altijd even makkelijk – wordt in die week positief opvoeden onder de aandacht gebracht. Thema dit jaar is: Opvoeden is samen lachen, huilen, praten, eten. Het Huis van het Kind Koksijde organiseert dan samen met de partners enkele activiteiten voor (groot)ouders en kinderen.

  logo Week van de Opvoeding
 • 28 apr 2017

  De dienst Onthaalouders van Koksijde richt een oproep tot mogelijke kandidaten-onthaalouder. Een onthaalouder vangt baby’s en peuters thuis op. Heb je een groot hart voor de allerkleinsten? Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten? En doe je dat het liefst in jouw huis? Dan is onthaalouder zijn misschien iets voor jou.

  Wordt onthaalouder
 • 28 apr 2017

  Koksijde beschikt voortaan over een splinternieuwe zitbankenroute. Die wordt op dinsdag 9 mei om 15 u. plechtig geopend. Het gemeentelijk project zitbankenroute is een initiatief van het Sociaal Huis en het gemeentebestuur met medewerking van studenten van Howest Brugge.

  Zitbankenroute
 • 28 apr 2017

  Vanaf 1 juni start in onze regio het algemene nummer 1733 om een huisarts van wacht te bellen. De huisartsenwachtdienst loopt van 19.00 u tot ’s anderendaags 08.00 u. Overdag, van 08.00 u ’s morgens tot 19.00 u ’s avonds moet u uw eigen huisarts contacteren.

  Logo huisartsenpost
 • 27 apr 2017

  Op maandag 1 mei is het gemeentehuis gesloten ingevolge het Feest van de Arbeid. Ook de bibliotheek, het containerpark, het Abdijmuseum ten Duinen en het NAVIGO - Nationaal Visserijmuseum zijn gesloten. De toerismekantoren zijn wel open. De diensten zijn terug beschikbaar vanaf dinsdag 2 mei.

  gemeentehuis
 • 27 apr 2017

  Op donderdag 29 juni vindt een unieke combinatie plaats van gastronomie en kunst in Ten Bogaerde!

 • 27 apr 2017

  Het Kunstencentrum Ten Bogaerde brengt een greep uit de collectie van het Frac Nord-Pas de Calais.

 • 25 apr 2017

  In de zomer van 2016 werd het Koksijde-lied geboren. Geschreven en gedragen door mensen uit Koksijde, onder de professionele leiding van Jean Bosco Safari. Nu volgen de opnames van dit unieke lied, samen met het jongerenkoor Jokobeau, de groep medeschrijvers, muzikanten, scholen én Jean Bosco Safari!

 • 24 apr 2017

  Kom moederdag vieren in het Zwem- & recreatiebad Hoge Blekker op zondag 14 mei 2017.
  Demonstratie met garnaalkruiers van 11:45u tot 13:45u.

 • 19 apr 2017

  De juiste brief in de juiste brievenbus, dat is onze opdracht, elke dag opnieuw... Bpost behandelt gemiddeld 10 miljoen brieven en 100.000 pakjes…per dag! Zoals voor het adresseren van elektronische post of voor het vormen van telefoonnummers, moeten een aantal regels in acht genomen worden om de taak van uw postbode te vergemakkelijken

  bpost
 • 19 apr 2017

  Wegens werkzaamheden zal het toerismekantoor in Koksijde-Bad gesloten zijn van maandag 24 tot en met vrijdag 28 april. We helpen u graag verder in ons kantoor in Oostduinkerke-Bad op het Astridplein.

 • 19 apr 2017

  In Koksijde vindt komend weekend de viering plaats van 70 jaar HORECA Koksijde-Oostduinkerke. De organisatie werkte een uitgebreid programma uit. Naast de officiële opening met vuurwerk op zaterdag 22 april en de academische zitting met Europees commissaris Marianne Thyssen op maandag 24 april, zijn er tal van optredens en is er ook een fietstocht voor wielertoeristen.

  70 jaar horeca

Pagina's